A Travellerspoint blog

Nord på

Det indiske ocean

sunny 34 °C

Efter nogle dages afklimatisering i Perth, er vi nu på vej nordpå til Monkey Mia. Vi forsøger at følge kysten så vidt det er muligt men det er ikke alle veje der er lige fremkommelige i en autocamper. Vel ude af Perth, drejer vi fra mod kysten og "Two Rock" og det vare ikke længe før det Indiske Ocean viser sig da vi når Yanchep Lagoon. Her er vi nød til at holde og prøve vandet.

Hpim0305_small.jpg

Efter en hurtig svømmetur, fortsætter vi igen mod nord og håber at kunne nå Kalbarri, men det viser sig hurtigt vi ikke kan nå derop i dag. Vi vælger at gøre ophold i Geraldton, ca. 170 km. syd for Kalbarri. Vi bliver her et par dage for at ordne lidt vasketøj og selvfølgelig bade for her er fede bølger.

Hpim0335_small.jpg

Vi forlader Geraldton den 13. november og kører det sidste stykke vej til Monkey Mia (470 km.). Vi kører ind i en gammel fiskerby (det ligner det) Denham og handler lidt, hvorefter vi fortsætter de sidste 25 km. ud til Monkey Mia. Men her kan vi ikke få en plads med strøm før i morgen, så vi kører tilbage til Denham og finder en ”Caravan Park” med strøm og bliver der for natten.

Hpim0368_small.jpg

Da vi nu alleigevel er i Denham, checker vi byen ud. Vi formår at lokke ungerne ind på ”Shark Bay Discovery centre” som er et museum. Der går hele 45 sek. uden brok, men så er det også slut, men det er faktisk ganske interessant !!!!!

Efter vores tur på museum, køber vi en australsk specialitet, nemlig ”beef pie”. Der er en hel del variationer at vælge imellem, så vi snupper lidt forskelligt. Det er ikke sidste gang at vi køber ”Beef pies”. Selv ungerne kan lide dem.

Senere på dagen, forsøger vi igen at checke ind på Monkey Mia Dolphin Resort” og denne gang går det efter planen.

Posted by pullich 03:17 Archived in Australia Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

45 sek. Det er da meget godt gået HA HA HA

by Bill B

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint