A Travellerspoint blog

En varm dag i Perth

Down town Perth

sunny 29 °C

Trods varmen, valgte vi at tage bussen ind til Perth city. En tur på ca. 35 min. i en larmende bus. Vi hoppende af nede på havnen og gik op til Kings Park. Ungerne var ikke helt tilfredse med stigningen op til Kings Park men det gik. Og hvilken udsigt!

Hpim0267_small.jpg

Lidt friske jordbær og efterhånden halvvarmt vand blev det også til inden turen tilbage til Perth (i bus denne gang).
Hpim0275_small.jpg

Nu vil det gøre godt med nogle mad. Hvad med lidt "meat pie"? men nej - Donner kebab og KFC "here we come"! Ungerne er i flertal. Godt mætte, gik vi gennem en af de mange gågader (shopping) for at finde et par solbriller - Dem er der mange af, hvis man vil have Rayban, D&G m.m. men det vil vi ikke!

Så blev det tid til at vende næsen hjem, så vi hoppede på en af de blå gratisbusser ned til havnen og derfra tilbage til campingpladsen. Så er der lige tid til en tur i vandet.
Hpim0295_small.jpg

I morgen holder vi pool-dag da temperaturen forventes godt over de 30 grader. Søndag kører vi nord på mod Monkey Mia og forventer at overnatte omkring Kalbarri.

Posted by pullich 14:00 Archived in Australia Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

G'day downunder. Glad to hear its going so well. More photos! ;-) In case you're interested - everything's white here pga hailstorm yesterday and minus degrees all night. Enjoy!

by ChrisRLO

Hej! Vi faldt over jeres rejseblog og vi har ikke fundet mange danskere på nettet, som rejser til WA..og ville lige hilse på. Vi er selv på vej derned. Vi tager fra DK fre. d. 16/11 og lander i Broome d. 18 om morgenen lokal tid. Her skal vi være en uges tid inden vi kører sydpå mod Perth i mobilhome. Vi rejser hjem d. 21/12. Vi har også tre børn med - kig evt forbi vores blog: www.familienflemmer.blogspot.com. Måske render vi på hinanden dernede:o)Fortsat god tur

by Flemmer

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint