A Travellerspoint blog

Sydney

En stor storby!

overcast 25 °C

4,5 mill. mennesker på samme område som Perth (1,2 mill.). Her er rigtigt mange mennesker! Det er en meget anderledes verden vi nu befinder os i. Når man er blevet vant til meget plads, store åbne områder og masser af grønne parker, så virker Sydney som total kaos ved første øjekast.

Vi boede på et lækkert hotel lige ned til Darling Harbour som er en oase midt i byen.

Hpim1231_small.jpg

Vi havde på forhånd bestilt nogle billetter gennem rejseagenten, som bare skulle hentes i Sydney Aquarium.

Nu da vi alligevel var ved akvariet kunne vi ligeså godt starte der, som sagt så gjort. Her så vi endnu flere krokodiller, fisk og hajer og kom lidt tætter på end vi havde været før.

Hpim1248_small.jpg
Hpim1256_small.jpg
Hpim1287_small.jpg

Da vi var færdige der gik vi over i Sydney Wildlife Wold der så vi endnu engang på dyr. Der var alt fra biller, edderkopper og slanger til kænguruer og koalabjørne.

Hpim1320_small.jpg
Hpim1319_small.jpg
Hpim1314_small.jpg
Hpim1322_small.jpg

Det var lidt anderledes at se dyrene på så lille et område. Ikke fordi at dyrenes terrarier var små, men selve parken var meget lille i forhold til de parker vi besøgte i WA men der var nok det samme antal dyr.

Dagen efter bød på et "hop on hop off" cruise rundt i Sydney harbour. Vi hoppede på i Darling Harbour, sejlede under Harbour bridge, til Circular Quay, hvor vi hoppede af igen. Herfra var der kun en kort afstand til operahuset.

Hpim1372_small.jpg
Hpim1369_small.jpg

Efter et par timer vendte vi tilbage til Circular Quay og fortsatte vores cruise forbi Fort Denison, Taronga Zoo, Shark Island til Watson Bay, som er det sydligste punkt i Sydney Harbour. På grund af vejret, tilbragte vi kun en lille time og fik lidt frokost. Vi så nogle af bådene som skal deltage i Sydney-Hobart Yacht race træne.

Hpim1400_small.jpg
Hpim1403_small.jpg

Da vi nåede tilbage til Darling Harbour, var der tid nok til også at se Sydney Tower. Selvom der kun var 10 min. gang til tower, tog vi en tur med et monorail tog, som kørte rundt i centrum.

Det tager ca. 40 sekunder at køre de 250 meter op til observationsplatformen.

Sidste hele dag "Down under" skulle bruges til at gøre de sidste indkøb og se Sydney Maritime Museum. Vi var ombord på tre meget forskellige fartøjer. Det første skib var Endeavour, en tro kopi af James Cook's berømte HMS Endeavour, som bla. blev brugt til at kortlægge noget af Australiens kyst.

Hpim1463_small.jpg

Det næste skib var destroyeren HMAS Vampire, som senere blev brugt som "skoleskib". Drengene skulle selvfølgelig lige se kanonerne.

Hpim1465_small.jpg

Det sidste fartøj var u-båden HMAS Onslow. Der var ikke meget plads!

Hpim1478_small.jpg

Efter besøget, skulle vi bare hjem og pakke ;o(

Posted by pullich 01:30 Archived in Australia Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint