A Travellerspoint blog

De sidste dage i WA

Perth ZOO

sunny 26 °C

Onsdag den 5/12 havde vejrguderne lovet dårligt vej og derfor valgte vi at besøge Perth ZOO. Vi tog bussen ind til Perth centrum og derfra en færge over Swan River og så havde vi kun 500 meter tilbage før vi kom til ZOO.

Hpim1179_small.jpg

Perth Zoo er opbygget i 4 områder: Asian Rainforest, African Savannah, Australian Walkabout og Australian Wetlands. Hvert område er lavet så naturtro som muligt og vi kunne sagtens fornemme regnskoven, savannen og bushen, som også indeholder en kopi af wave rock.

Hpim1191_small.jpg
Hpim1193_small.jpg
Hpim1199_small.jpg
Hpim1205_small.jpg

Inden i den Australske Walkabout gik mange af dyrene løst og vi kunne komme forholdsvis tæt på, men vi måtte dog ikke røre ved dem.

Hpim1204_small.jpg

Desværre (syntes Nicolai) var Wombaten inden i sin hule og sov til middag så den var ikke nem at se øv øv.
Vi fik også set verdens største slange og den er der ingen af os der vil møde i den virkelige verden.
I den Australske Wetlands fik vi set krokodillen der gjorde indtryk på alle. Den var omkring 4-5 meter lang og med et kæmpe gab.

Hpim1208_small.jpg

Hele dagen havde det været overskyet og vi havde fået et par dryp hist og her men ikke noget at tale om. Da vi sidder på færgen på vej tilbage til Perth centrum begynder det at regne og vi bliver fanget i en kæmpe byge og nu begynder vi alle for alvor at fryse og så er der langt tilbage til campingpladsen.

Torsdag den 6/12 er vejrguderne heller ikke med os og det er overskyet da vi står op. Vi havde om aften aftalt at vi skulle køre til Hillary Harbor Ocean Park ca. en ½ times kørsel fra vores campingplads, men da vi får liv i ungerne er der store protester nu gider de ikke se flere dyr og specielt ikke fisk og hajer. Øv øv vi var nogle der gerne ville have set det og som ”straf” blev det til en lektie dag, og Jeanett tog på Shopping. Pengene bruger jo ikke sig selv……..

Resten af ugen frem til søndag morgen håber vi at vejrguderne er med os, så Jan og Nicolai kan komme ud at spille golf og vi andre kan få lidt sol på maven………

Posted by pullich 04:00 Archived in Australia Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint